O knjizi

Ovom knjigom zavirujete u um buntovnog jogija. Duhovito i s obezoružavajućom iskrenošću, Ganga izlaže istoriju i filozofiju joge, vodeći vas kroz ovu staru disciplinu svojim originalnim i inovativnim pristupom. Joga izvan verovanja predstavlja jedinstven, integrativan pristup telu, umu i duhu. Praktična je, inspirativna, puna vrednih uvida za oživljavanje i obogaćivanje prakse kako početnika tako i naprednijih đaka. Najtoplije je preporučujem. 
Andrew Weil, doktor medicine, autor brojnih knjiga o zdravlju i ishrani

 

Joga izvan verovanja svideće se svakome ko u jogi, i u svom životu, traži nove nivoe probuđenja i slobode. Ova knjiga nudi jednu fleksibilnu i modernu perspektivu  koja je za život u ovim vremenima ubrzanih promena potrebnija nego ikad.
Sting

 

Ovo je bogato, sveobuhvatno delo visoke senzitivnosti i elokvencije, ovo je putovanje kroz svet joge čiji je vodič majstor kojeg odlikuju i mudrost i smernost. Raritet i vrednost na sceni masivnih ega, izveštačenosti i preterivanja u modernoj jogi.
David Gordon White, istoričar religija, indolog, autor više knjiga o jogi

 

U Jogi izvan verovanja Ganga je obavio izuzetan posao, dokazavši da je autentična tradicija joge uvek značila pomeranje izvan tradicija i verovanja. Ovo je jasan glas modernog jogija. Ganga je živi dokaz da je prava tradicija joge još živa i zdrava.
Eric Schifmann, jogi, učitelj freedom style joge, autor knjige Yoga: The Spirit and Practice of Moving into Stillness

 

Nauka, spiritualni uvidi, autobiografske priče i praksa joge u  Jogi izvan verovanja zajedno su utkani u tapiseriju koja će služiti svakome u navigovanju sopstvenim jedinstvenim putem samootkrivanja. 
Jack Canfield, autor knjige Chicken Soup for the Soul

 

Ganga je u samom čelu revolucionarne evolucije na polju joge. Nastojao je da pokaže kako zadržati staru formu, i pritom joj dati nov život. A to daje odgovor i na pitanje kako s vodom za kupanje ne izbaciti i bebu. 
Svami Venkatesanada, autor studije Enlightened Living: A New Interpretation of Yoga Sutras of Patanjali

 

Ovo je delo koje čini jogu smislenom i onima koji to nisu ni pretpostavljali. Ovo je podvig koji dekonstruiše tradiciju i jogu čini moćnim istraživačkim sredstvom za moderna vremena.
Joel Kramer, autor knjiga The Guru Papers i The Passionate Mind

 

Ganga nastavlja da služi evoluciji joge i Amerike nudeći autentično, radikalno učenje jogičkog procesa i samoprobuđenja, praćenih velikom radošću i oslobođenjem direktnog univerzalnog iskustva. Udahnite duboko!
Shiva Rea, učiteljica joge

Obogatite svoju biblioteku: